Asiakkaat

Lehtosen Konepaja - asiakkaat

 

     
           

Rolls-Royce on johtava työntövoimalaitteiden kehittäjä ja toimittaja. Suomessa tuotevalikoimaan kuuluvat potkurilaitteet, vintturijärjestelmät ja vesisuihkulaitteet sovellettuina moniin erityyppisiin aluksiin.

» Kotisivu

 

Steerprop Oy on raumalainen vuonna 2000 perustettu laivojen ohjattavia potkurilaitteita valmistava yritys. Yritys panostaa erityisesti jäävahvisteisten laitteiden toimittamiseen arktisen meren vaativiin olosuhteisiin. 

» Kotisivu

 

Siemens Osakeyhtiö on innovatiivisten teknologioiden, ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden toimittaja, jonka liiketoimintasektoreita ovat kaupungit ja niiden infrastruktuuri, energia, teollisuus sekä terveydenhuolto.

» Kotisivu

 
     
           

Porilaisen Upcast Oy:n pystyvalulinjat tunnetaan ympäri maailmaa. Yrityksen valmistamilla laitoksilla valetaan kuparilankaa pääasiassa kaapeliteollisuuden tarpeisiin.

» Kotisivu

 

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla.

» Kotisivu

 

Suomen ABB:n Marine & Cranes -yksikkö:  sähköistys- ja automaatioratkaisut meriteollisuuden tarpeisiin, propulsiojärjestelmät  edistämään risteilijöiden, jäänmurtajien, ro-ro-aluksien ja tankkereiden polttoainetaloudellisuutta, energiatehokkuutta ja ajettavuutta.

» Kotisivu

 
           
     
           

Maailmanlaajuisesti toimiva metalli- ja kaivosalan teollisuuskonserni. Sandvik Mining and Construction -liiketoiminta-alue tuottaa materiaalinkäsittely- ja louhintalaitteita, kovametallityökaluja ja niihin liittyviä palveluita. Sovellusalueita ovat maanpäällinen ja –alainen poraus, mekaaninen kiven irrotus, murskaus ja seulonta, lastaus ja kuljetus, kalliorakentaminen, louhostoiminta sekä murskaus ja rikotus.

» Kotisivu

 

Suomalainen konepajateollisuutta harjoittava pörssiyhtiö, joka toimittaa laivamoottoreita, -koneistoja ja -laitteistoja sekä öljy-, kaasu- ja monipolttoainemoottoreihin perustuvia voimalaitoksia.

» Kotisivu

 

Teollisuusvaihteet ja mekaaninen voimansiirto materiaalinkäsittelyyn (sementti), maan-ja merenkulun puolustusteollisuudelle, paperin ja kuidun käsittelyyn, sokerin jalostukseen sekä marine&satama sektorille vinssi- ja nosturitoiminnot sekä vaihteistot.

» Kotisivu

 
           
       
           

Suomalainen yritys, joka suunnittelee kestomagneettigeneraattoreita ja tehonmuokkaimia tuulivoima- ja meriteollisuussovelluksiin.

» Kotisivu

 

Siirtoruuvi Oy on ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet meistä johtavan toimijan Suomessa.

» Kotisivu

  Maailman johtava toimittaja optisen kuidun ja kuitukaapelien tuotantolaitteiden ja -linjojen valmistukseen. Ydinosaamista ovat erilaiset ratkaisut preformien valmistukseen, optisen kuidun vetoon, kuidun päällystykseen, vetokoestukseen sekä kuitukaapelin tekoon.

» Kotisivu

 
       
           

Yara Suomi Oy tuottaa Suomen erityisoloihin räätälöityjä lannoitteita, teollisuuskemikaaleja ja ympäristön suojeluun käytettäviä tuotteita.

» Kotisivu

 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä ja kobolttia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan.

» Kotisivu

  TK-Vilmet on LEKO-Groupiin kuuluva alihankintakonepaja, joka valmistaa kone- ja laiterakenteita sekä komponentteja asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi.

» Kotisivu