Konserni

Lehtosen Konepaja konserni

Lehtosen Konepaja yhdessä kuuden muun teollisuuden tekijän kanssa muodostaa konsernin nimeltä Leko Group. Konserniin kuuluvat konepajan lisäksi ruuvukuljetinratkaisuja tuottava Siirtoruuvi Oy, insinööriosasto Lehtonen Engineering, teollisuuden puhallinratkaisujen osaaja Leko Fans, kuljettimien ja kuljetinjärjestelmien asiantuntija Leko Constructions, keskiraskaiden kappaleiden valmistuskonepaja TK-Vilmet Oy sekä Kaspianmeren talousalueen sopimusvalmista GF Industry.

Lehtosen Konepaja on Leko Group konsernin perustajayritys. Sama omistuspohja, yhteinen hallinto ja yhteiset liiketoiminta-alueet nivovat yhteen tämän vahvan, suuriin teollisuusratkaisuihin paneutuvan ryhmän.


Lehtosen-Konepaja

Lehtosen Konepaja Oy on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Kokemäen Peipohjassa sijaitseva konepaja työllistää n. 140 alan ammattilaista.

Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus. Toimitamme mm. lastaus- ja logistiikkajärjestelmiä sekä erilaisia tuotantolinjoja saha- ja metsäteollisuuden, satamien sekä prosessiteollisuuden kasvaviin tarpeisiin. Lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kansainvälisille teknologiateollisuuden vientiyrityksille. 


Lehtonen-Engineering   Siirtoruuvi    
           
Lehtonen Engineering on Lehtosen Konepajan oma insinööriosasto, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita teollisuuden moninaisiin tarpeisiin.

Yksi tärkeimmistä tehtävistä on avainasiakkaidemme tuotteiden valmistettavuuden kehittäminen ja tuoreimman valmistetiedon siirtäminen piirustuksiin.

» Katso Lehtonen Engineering referenssejä

  Siirtoruuvi Oy on Pöytyällä sijaitseva ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys.

Siirtoruuvilla on pitkä kokemus prosessiteollisuuden eri aloista, erilaisista siirrettävistä materiaaleista ja niiden ominaisuuksista sekä laitteisiin kohdistuvista vaatimuksista. 

» Siirtoruuvi kotisivut

 

LEKO Fans on kokonaisvaltainen teollisuuden puhallinpalvelujen valmistaja ja toimittaja. Tarjontaamme kuuluvat uusien keskipakoispuhaltimien lisäksi kattavat puhaltimien varaosapalvelut asennuksineen

Valmistamme puhaltimia myös erikoisteräksistä, kuten erilaisista Duplex-teräksistä.

» Kotisivu

 
     
           
LEKO Constructions toimittaa teollisuudelle laajoja ja monipuolisia materiankäsittelyratkaisuja.

Tuotteitamme ovat hihnakuljettimet, kolakuljettimet, elevaattorit, vastaanottotaskut, suppilot, seulat, siilot, laivalastaimet, rampit, kannatusrakenteet sekä raskaat ja kevyet kulkusillat.

» Kotisivu

 

GF Industry on suomalaista teollisuustuotantoa, tieto-taitoa ja insinööriosaamista markkinoiva taho. Pääasiallisena markkina-alueena toimii Kaspianmeren talousalue.

» Kotisivu

 

TK-Vilmet on keskisuuren työstön alihankintakonepaja. TK-Vilmet hitsaa ja koneistaa kone-ja laiterakenteita sekä komponentteja asiakkaiden tarpeiden mukaan asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi. Myös vaativat valukoneistukset (nuorrutusteräsvalut ja rautavalut).

» Kotisivu